Η mini φούστα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου!

10/17/2016
από The FashionFrog

Η mini φούστα είναι η ιδανική επιλογή για να πετύχεις ένα all day look! Είναι μεγάλη τάση για το φετινό φθινόπωρο! Είτε στενή είτε σε γραμμή άλφα είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Η μόδα των 90s που επιστρέφει!

10/04/2016
από The FashionFrog

Αγαπάμε την εποχή των 90s και σίγουρα αγαπάμε ότι μας την θυμίζει! Σαν παιδιά εκείνης της εποχής λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να μην δημιουργήσουμε κάτι που να παραπέμπει σε εκείνη την μοναδική στιλιστικά περίοδο!

Πώς να φορέσεις την Maxi Χρυσή Φούστα!

10/03/2016
από The FashionFrog
The Fashion Frog Collection

Το χρυσό χρώμα είναι η απόλυτη τάση για τον φετινό χειμώνα! Θα το βρεις σε μπλούζες, bomber jackets, παπούτσια, αξεσουάρ! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τέτοιο κομμάτι κλειδί από την νέα μας συλλογή! Δημιουργήσαμε  λοιπόν  μια maxi χρυσή φούστα με ιδιαίτερο  ασύμμετρο τελείωμα μόνο για εσένα! Μοναδικό πατρόν, μοναδικό λαμπερό ύφασμα για glamorous εμφανίσεις!

Η ομάδα του The Fashion Frog σου προτείνει τρόπους να την συνδυάσεις και να δημιουργήσεις εμπνευσμένα looks!

Το online shopping δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικό!

09/29/2016
από The FashionFrog

Πιστεύουμε ότι κάθε άσχημη διάθεση  μπορεί να αλλάξει φορώντας κάτι που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Και αυτό προσπαθούμε να αναδεικνύουμε μέσα από τα ρούχα μας! Εδώ η μόδα θα είναι πάντα διασκέδαση! Τι λες? Θα γίνεις μέλος της παρέας μας?

Buy Now: Τα 5 καλύτερα T-shirt!

09/03/2016
από The FashionFrog

Φόρεσέ το στο γραφείο ή σε βόλτα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ένα T-shirt είναι πάντα διαχρονικό και σε βγάζει πολλές φορές από την δύσκολη ερώτηση «Τι να φορέσω σήμερα?».

Στην νέα συλλογή
The Fashion Frog θα βρεις μεγάλη ποικιλία από T-shirt .