Συχνές Ερωτήσεις

1) Για να ψωνίσω πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό?

Στο Thefashionfrog.com μπορείτε να βρείτε Γυναικεία Ρούχα & Αξεσουάρ. Για την δική σας διευκόλυνση ΔΕΝ είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού χρήστη αφού μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας απλά ως επισκέπτης. Αφού έχετε τοποθετήσει τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε στο καλάθι αγορών, στη συνέχεια μπορείτε να συνδεθείτε "Ως Επισκέπτης" για να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε (Όνομα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο κτλ) αφορούν την συγκεκριμένη παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού χρήστη, τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα και γρήγορα εισάγοντας τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας και επιλέγοντας έναν κωδικό πρόσβασης. Είναι σημαντικό στον λογαριασμό σας να αποθηκεύσετε την σωστή διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας για την αποφυγή λαθών. 
Στον λογαριασμό χρήστη έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνεται τα νέα, τις προσφορές και τις εκδηλώσεις του The Fashion Frog μέσω email. Τέλος, είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι για την δική σας ασφάλεια κατά την εγγραφή δεν θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας που θα χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας. 

2) Τι μπορώ να κάνω αν ξεχάσω τον κωδικό πρόσβασης?

Μπορείτε να εισάγετε το email σας ώστε να αποσταλεί ο κωδικός πρόσβασης που έχετε επιλέξει και να πραγματοποιήσετε κανονικά τις αγορές σας. 

3) Υπάρχουν έξοδα αποστολής ? 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική.
Για παραγγελίες πάνω από 30 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Για παραγγελίες ίσες ή κάτω από 30 ευρώ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3 ευρώ.
Τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται στα 3 ευρώ, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

4) Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής? 

Στο The Fashion Frog μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω 3 απλούς και ασφαλείς τρόπους:
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
• Αντικαταβολή στον υπάλληλο courier που θα παραδώσει την παραγγελίας σας.
• Πληρωμή μέσω Viva Payments η οποία είναι μία νέα υπηρεσία πληρωμής όπως το PayPal αλλά Ελληνικής Ιδιοκτησίας και αδειοδοτημένη από τη Τράπεζα της Ελλάδας. Η χρέωση του VivaPayments είναι 1,50€ ανά συναλλαγή.
• Πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα. Ισχύει μόνο για παραγγελίες που πραγματοποιούνται στην Θεσσαλονίκη.

 5) Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν?

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών. Βασική προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, καινούργιο και αχρησιμοποίητο. 

6) Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές και τα προσωπικά δεδομένα μου?

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείτε στην σελίδα μας (όνομα, διεύθυνση ,τηλέφωνο, e-mail) προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διεκπεραίωση της παραγγελίας και την διασφάλιση της λειτουργιάς των υπηρεσιών του thefashionfrog.com. Οι διαχειριστές του site μας επεξεργάζονται τα δεδομένα της παραγγελίας που έχετε κάνει και με κανέναν τρόπο δε αποκαλύπτουν ή δημοσιοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα.
Για την καλύτερη προστασία των πελατών του thefashionfrog.com επιλέξαμε το Viva Wallet ως τον ασφαλέστερο τρόπο για τις online συναλλαγές. Καμιά πληροφορία που αφορά τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες των πελατών μας δεν θα καταγράφεται στην βάση δεδομένων μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης.