Όροι Χρήσης

Το thefashionfrog.com σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Παρακάτω αναλύονται οι όροι χρήσης του Online Shop οι οποίοι ισχύουν για όλους τους χρήστες και τους επισκέπτες αυτού. Οι χρήστες του thefashionfrog.com δεσμεύονται από τους όρους, όπως αυτοί αναγράφονται αλλά και από κάθε τυχόν τροποποίηση τους, χωρίς καμιά εξαίρεση. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης διαφωνεί με τους όρους, τότε θα πρέπει να απέχει από οποιαδήποτε συναλλαγή. Το thefashionfrog.com διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει νομικά μετρά σε περίπτωση παραβίασης των παρακάτω:

Προστασία συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας

Για την καλύτερη προστασία των πελατών του thefashionfrog.com επιλέξαμε το Viva Payments ως τον ασφαλέστερο τρόπο για τις online συναλλαγές. Καμιά πληροφορία που αφορά τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες των πελατών μας δεν θα καταγράφεται στην βάση δεδομένων μας.

Προστασία του καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Αναιτιολόγητη Επιστροφή Προϊόντων (δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης)

Ο καταναλωτής εχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να συμπληρώσει την ειδική Φόρμα Επιστροφής, που θα βρεί μέσα στη συσκευασία προκειμένου να μας ενημερώσει για τους λόγους της επιστροφής. Στα προϊόντα προσφοράς το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον καταναλωτή.
Στην περίπτωση που ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούται να αποστείλει το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης και με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή , προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να ενημερωθούμε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασης του.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείτε στην σελίδα μας (όνομα, διεύθυνση ,τηλέφωνο, e-mail) προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διεκπεραίωση της παραγγελίας και την διασφάλιση της λειτουργιάς των υπηρεσιών του thefashionfrog.com. Οι διαχειριστές του site μας επεξεργάζονται τα δεδομένα της παραγγελίας που έχετε κάνει και με κανέναν τρόπο δε αποκαλύπτουν ή δημοσιοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τιμές

Όλες οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.

Αλλαγές Όρων Χρήσης

Το thefashionfrog.com έχει το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο site του, να τροποποιήσει, να αλλάξει ακόμα και να τερματίσει κάποιο τμήμα του περιλαμβανομένων των όρων χρήσεως ακόμα και της πρόσβασή σας οποιασδήποτε χρονική στιγμή θεωρήσει ότι είναι απαραίτητο χωρίς καμιά προειδοποίηση. Αν η χρήση συνεχιστεί από εσάς μετά την τροποποίηση/ διόρθωση αυτό δηλώνει την αποδοχή εκ μέρους σας.

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Ο διαδικτυακός τόπος thefashionfrog.com  ανήκει στην ατομική εταιρεία ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΙΣ.
Διεύθυνση έδρας εταιρείας ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 25, 5424, Θεσσαλονίκη, Τ: 2316007340, E: info@thefashionfrog.com