Αποστολή και Επιστροφές

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την διαδικασία αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας. 

Αποστολή:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική.

Για παραγγελίες πάνω από 30 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Για παραγγελίες ίσες ή κάτω από 30 ευρώ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3 ευρώ.
Τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται στα 3 ευρώ, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε το email επιβεβαίωσης στο οποίο θα αναγράφεται ο κωδικός αποστολής της παραγγελίας και τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αναζήτηση της παραγγελίας σας στον ιστότοπο της Γενικής Ταχυδρομικής .

Οι χρόνοι παράδοσης είναι οι παρακάτω:

Εντός Νομού Θεσσαλονίκης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Υπόλοιπη Ελλάδα : 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
Δυσπρόσιτες Περιοχές: 2 - 3 εργάσιμες ημέρες

Ο υπάλληλος της εταιρείας courier κάνει 3 προσπάθειες παράδοσης της παραγγελίας σας. Εάν δεν σας βρει, αφήνει σημείωμα με το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής ώστε να συνεννοηθείτε για την παράδοση του δέματος. Το δέμα θα παραμείνει για παράδοση για 8 εργάσιμες ημέρες.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής είτε η παράδοση της στο χώρο εργασίας σας, για δική σας διευκόλυνση.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 17:00, Δευτέρα με Παρασκευή, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. 
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο, αποστέλλονται την ερχόμενη Δευτέρα. 

NEW!!!
Για όλες τις φίλες μας που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημά μας στο κέντρο της πόλης!

Επιστροφές:

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να το κάνετε σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών.


Η διαδικασία είναι απλή!  Έχετε δύο επιλογές:
α) Αλλαγή με άλλο προϊόν ίδιας αξίας: στέλνετε το προϊόν πίσω σε εμάς με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση δική μας. Μέσα στο κουτί θα πρέπει να υπάρχει συμπληρωμένη η φόρμα επιστροφής και η απόδειξη αγοράς. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών, στην οποία θα αναφέρετε στα σχόλια ότι πρόκειται για αλλαγή και τον κωδικό της προηγούμενης παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και αφού το ελέγξουμε, θα αποστείλουμε την νέα παραγγελία σε εσάς. Αν προκύψει διαφορά στην τιμή του νέου προϊόντος  επιβαρύνεστε εσείς. Τα έξοδα επιστροφής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν εσάς.

β) Επιστροφή χρημάτων:  στέλνετε το προϊόν πίσω σε εμάς με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση δική μας. Μέσα στο κουτί θα πρέπει να υπάρχει συμπληρωμένη η φόρμα επιστροφής και η απόδειξη αγοράς. Επίσης, θα πρέπει να αναγράφεται έναν αριθμό λογαριασμού IBAN, την τράπεζα και το όνομα του δικαιούχου. Μέσα στις επόμενες  7 εργάσιμες ημέρες γίνεται η κατάθεση των χρημάτων.

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email, στο info@thefashionfrog.com , σχετικά με την πρόθεσή σας να επιστρέψετε το προϊόν.

Σημαντικό σχετικά με τις επιστροφές:

1)Στην τιμή του προϊόντος , είτε πρόκειται για αλλαγή είτε για επιστροφή χρημάτων, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
2)Για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί καινούργιο, αχρησιμοποίητο, με όλα τα καρτελάκια επισυναπτόμενα πάνω του. Κανένα προϊόν δεν θα γίνει δεκτό αν επιστραφεί σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής. Στα σκουλαρίκια δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές για λόγους υγιεινής. 
3) Μέχρι να φτάσει το δέμα σε εμάς, το προϊόν βρίσκεται στην δική σας ευθύνη, οπότε θα πρέπει να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ζημιάς και κατ' επέκταση η αδυναμία επιστροφής.
4)Η διεύθυνση επιστροφής είναι: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΙΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 25, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
5)Η αποστολή του δέματος προς αλλαγή γίνεται μόνο με Γενική Ταχυδρομική και δική μας χρέωση. Αν επιλέξετε διαφορετικό τρόπο αποστολής επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής.
6) Στα προϊόντα προσφοράς το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον καταναλωτή.